Over ons

Jessica Gerritsen

Mijn leven beschrijf ik graag als rijk en voluit. Ik leef vanuit mijn belangrijkste waarden: Schoonheid, warmte, verbinding, creativiteit, bevlogenheid, nabijheid, passie. Met alles wat ik in dit leven doe en ben, komen deze waardes tot uiting. Ik geloof in het goud wat in ieder van ons zit. Een gouden kern, een gouden essentie waarmee we van betekenis zijn op deze aarde.

Een gouden essentie waarmee we met de talenten die in ons zijn gelegd, uiting kunnen geven aan het leven vanuit ons hart, vanuit onze diepste kern. Ik leef van hart tot hart. Van goud tot goud. En dat goud wissel ik graag uit. Deze bundel is daar een uitingsvorm van. Want daar waar goud zichtbaar wordt… zie ik schoonheid, tastbare schoonheid. Schitterend…!

Wim Beunderman

Mijn leven beschrijf ik graag als puur en simpel. Elke dag leef ik zo goed als ik kan vanuit mijn hart en streef ik naar het allerhoogste. Niet dat ik perfect ben. Verre van dat zelfs. Maar ik weet diep van binnen dat we allemaal dat wel in essentie zijn. En daarom richt ik mij daarop. Op de essentie van het leven. Op de essentie van de mensen en de dieren met wie ik in contact kom.

Verbinding maken vanuit mijn eigen essentie met de essentie van de ander is de meest zuivere communicatie die ik ken. Dat noem ik hartscommunicatie. Eigenlijk zijn daarvoor geen woorden nodig, en toch gebruik ik graag het geschreven woord om te beschrijven hoe ik de essentie visualiseer en voel. Zo druk ik mij uit en zo maak ik verbinding. Een verbinding die puur en onvoorwaardelijk liefdevol is.

Nawoord

We hopen dat je genoten hebt van onze gouden uitwisseling. We zijn benieuwd naar wat deze met je doet. Welk gevoel geeft het je? Wat haalt het in jou naar boven? En vooral, welk goud in jou heeft het aangesproken? Hoe geef jij uiting aan dat goud in jou? Want iedereen heeft goud in zich. Of we er nou van bewust van zijn of niet. Dat goud is onze essentie. Datgene wat we van nature werkelijk zijn. Zodra we ons eigen goud aanspreken en daar uiting aan geven, gaan we schitteren. Dan straalt er licht door ons heen. Schitterend, gouden licht…

Wat zou er gebeuren als we dat allemaal doen? Uiting geven aan onze ware, pure zelf en dit uitstralen naar de wereld om ons heen. Dan zou de wereld er een stuk mooier uitzien. Veel mooier zelfs en veel puurder en liefdevoller. Hoe doen we dat met elkaar? Hoe vinden we ons eigen goud? Het antwoord is heel simpel. We hebben ons hart te openen en te voelen. We zullen merken dat we dan veel meer en veel dieper gaan zien. Want dan kijken we voorbij de vorm naar de essentie. We ervaren de dingen zoals ze werkelijk zijn. Probeer het eens. Verras jezelf en geniet van de uitwisseling met jezelf en met de ander. Wij zijn benieuwd naar jouw goud en hoe je dat laat schitteren. Jouw schittering is onmisbaar. Met jouw schittering is de wereld een stukje mooier en meer compleet. Jouw schittering is niet vergelijkbaar met die van een ander. Dus schitter alsjeblieft op jouw eigen manier! Veel plezier ermee, jij mooi schitterend wezen.